
1 глава карфиол
2 с. л. олио
2 скилидки чесън
2 с. л. соев сос
2 лайм или обикновен лимон
2 стръка пресен лук
1 с.л. чили сос или табаско
Начин на приготвяне:
Разчупете карфиола на малки розички; загрейте олиото в голям тиган, добавете карфиола, пресовайте чесъна и започнете да бъркате, докато стане златист. След около 5 минути намалете котлона и добавете соевия сос, почти всичкия нарязания лук и изтискайте единия лимон. Гответе още 5 минути и добавете соевия сос. Разбъркайте хубаво. Сервирайте в купа, отгоре поръсете с останалия лук и декорирайте с втория лимон.
http://thepioneerwoman.com/cooking/spicy-cauliflower-stir-fry/
No comments:
Post a Comment