Thursday, March 2, 2017

Бирена разядка със сирене

Продукти:

2 пакетчета крема сирене
2 ч.ч. настърган чедър или кашкавал
2 с.л. сос Ранч ( може и майонеза)
170 мл бира
4 стръка пресен лук
Чесън на прах, за вкус
бретцели, чипс или крекери за сервиране

Начин на приготвяне:

Смесете крема сиренето, чедъра, соса Ранч, бирата и лука в голяма купа и разбъркайте добре. Добавете чесън на прах на вкус, като се започнете с 1/2 чаена лъжичка и добавете повече, ако е необходимо. Покрийте с фолио и оставете за около 30 минути в хладилника. Сервирайте с чипс, бретцелчета или крекери.

http://www.culinaryhill.com/beer-cheese-dip/

No comments:

Post a Comment