1 пакет бутер тесто на стайна температура

1 ч.ч. кафява захар
щипка сол
пудра захар за поръсване
карамелен топинг или сладолед по желание за сервиране
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 220С. Почистете ябълките, обелете ги и ги нарежете на филийки. Сложете ги в купа заедно със захарта и солта. Нарежете бутер тестото на правоъгълници, малко по-широки, отколкото са ябълките. Сложете бутер тестото в тава, покрита с хартия. Започнете да подреждате ябълките като леко застъпвате парченцата.
Печете около 18-20 минути, докато тестото стане златисто. След като е готово сервирайте с карамелен топинг или топка сладолед по желание.
Съвет: Ако обичате канела, може да сложите в купата с ябълки лъжица канела.
http://thepioneerwoman.com/cooking/quick-easy-and-yummy-apple-tart/
No comments:
Post a Comment